Cum funcționează sistemul BRIO

Click pe butonul Crează cont nou de pe homepage.Indiferent dacă ești părinte sau elev, completează integral câmpurile cu informații personale(INFORMAȚII ELEV și INFORMAȚII PĂRINTE).

Click pe INFORMAȚII LOGIN pentru a vedea numele de utilizator alocat de sistem.Introdu parola pe care vrei să o folosești pentru accesarea contului.Bifează dacă ești de acord cu Termenele și Condițiile și finalizează înregistrarea.Vei primi din partea BRIO un email de confirmare a înregistrării, cu numele de utilizator și parola pentru accesarea contului tău.

Înainte de a începe un test BRIO® este nevoie să înțelegi cum funcționează metoda de testare.
Citește cu atenție instrucțiunile de mai jos până când simți că este totul clar.

Dacă ai orice dificultăți în înțelegerea acestor informații, cere ajutorul unei alte persoane sau contactează-ne pentru detalii suplimentare.

Iată cum arată o pagină dintr-un test

Urmărește cele 6 elemente numerotate și asigură-te că înțelegi ce reprezintă fiecare.Descrierea elementelor numerotate

Enunț: Aici vei vedea la fiecare întrebare problema care trebuie rezolvată.

Cerință: Aici veți vedea la fiecare problemă cerința explicită (ce se cere).

ITEMII A, B, C ȘI D: Aici vei vedea la fiecare problemă cele 4 variante de răspuns.

Ține minte: o singură variantă este corectă (una și numai una). Poți alege varianta pe care o consideri corectă dând click pe ea.

Te poți întoarce oricând pentru a modifica un răspuns dat.

BARA DIN STÂNGA: Aici vei vedea întrebările din testul tău. Poți sări de la o întrebare la alta dând click pe aceste butoane.

ICONIȚA ALBASTRĂ: Așa este marcată o întrebare la care ai răspuns deja. Testul nu vă va arăta dacă răspunsul este corect sau greșit, dar va arăta că ai dat un răspuns.
ICONIȚA GALBENĂ: Așa este marcată o întrebare pe care ai văzut-o, însă la care nu ai dat deja răspuns.
LIPSĂ ICONIȚĂ: Așa este marcată o întrebare pe care nu ai văzut-o încă.

BARA DE SUS, TIMERUL: Aici vezi cât timp mai ai la dispoziție din testul actual.NUMĂRUL DE ÎNTREBĂRI: Aici vezi la câte întrebări ale acestui test ai dat deja răspuns.

COUNTERUL DE ÎNTREBĂRI: Aici vezi aceeași informație ca și în bara din stânga: întrebările la care ai dat, respectiv nu ai dat încă răspuns.

Cu albastru este marcată o întrebare la care ai dat deja răspuns. Testul nu vă va arăta dacă răspunsul este corect sau greșit, dar va arăta că ai dat un răspuns.
Cu galben este marcată o întrebare pe care ai văzut-o, însă la care nu ai dat deja răspuns.
Cu alb este marcată o întrebare pe care nu ai văzut-o încă.
Cu gri este marcată întrebarea curentă.

BARA DE SUS, BUTONUL DE FINISH: Aici poți încheia testul, atunci când vei considera că e finalizat.

Dacă ai un voucher Brio, tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont și apoi să introduci codul de pe voucher în secțiunea Creditele Mele din Dashboard.

Creează un cont BRIO prin click pe Creează cont nou(homepage)Accesează contul creat prin click pe Intră în cont.
Din Dashboard (panoul de comandă), selectează Creditele mele și apoi Aplică voucherIntrodu codul de pe voucher în secțiunea CREDITELE MELE/ APLICĂ VOUCHER print screen Aplică Voucher.Pentru a începe un test BRIO, click pe Începe Test. Poți efectua atâtea teste BRIO® câte Credite ai în cont.Creează un cont BRIO prin click pe Creează cont nou (homepage) sau accesează contul tău BRIO prin click pe Intră în cont.
Din Dashboard (panoul de comandă), selectează Creditele Mele și ulterior Cumpără Credite.Alege numărul de credite pe care vrei să le achiziționezi și completează datele de facturare.Completează informațiile necesare pentru plata prin card bancar și apasă Plătește online.Vei primi un email de confirmare a plății, iar creditele cumpărate se vor încărca automat în contul tău, Creditele Mele.

 

Tu ce notă ai lua, dacă examenul ar fi mâine?

Află răspunsul chiar acum, cu primul test gratuit din partea Brio. Tu dai testul, noi îți dăm informații cheie: care este nivelul tău real, ce mai trebuie să înveți și ce loc ocupi la nivel național.

Testează gratuit

Blog

01.04.2017
Testare standardizată

Responsive image

Un proces de învățare corect începe cu o evaluare riguroasă. Ca să răspundă nevoii de a ști cu adevărat care este nivelul de cunoștințe și competențe ale unei persoane, eforturile experților în psihologie, statistică și matematică s-au concretizat în apariția testării standardizate. Mai mult

01.04.2017
Calendare evaluări naționale

Responsive image

La sfârșitul ciclului gimnazial, elevii se pregătesc pentru primele lor examene importante: Evaluările naționale la Matematică și Limba și Literatura Română. Mai mult

Testele BRIO sunt aprobate de

GAZETA MATEMATICĂ

Gazeta Mmatematica

 

SPONSOR FONDATOR

Gazeta Mmatematica
Responsive image

Copyright Brio 2018. Powered by MagicPixel