Condițiile tehnice optime pentru utilizarea testelor BRIO

Pentru a accesa conținutul Testelor BRIO, userul are nevoie de un computer conectat la Internet fix și/sau mobil. Pentru a rula optim întregul conținut se recomandă o conexiune cu o viteză minimă de 2Mb/s, pentru o conexiune fixă sau wi-fi și 256Kb, pentru conexiuni de internet mobile.

Testul BRIO poate fi parcurs pe orice computer care are unul dintre sistemele de operare: Windows, Linux, Ubuntu, MacOS. Ca dotare tehnică minimă se recomandă: Pentium 4.2Ghz, 2GB RAM, placă video, placă de sunet, sistem de operare Windows 7 sau o versiune mai nouă, browser de internet instalat.

Testul se poate parcurge prin intermediul oricărui browser. Browserele de data mai recentă (după anul 2010) ar putea facilita parcurgerea testelor din punct de vedere tehnic. Următoarele browsere se recomandă: Google Chrome începând de la versiunea 5 până la versiunea 43, Firefox începând de la versiunea 3.5.6 până la versiunea 38, Opera versiunile 10 și 11, Safari versiunea 5 Internet Explorer 9+.

Utilizatorul trebuie să aibă Javascript activat în browser și o rezoluție de cel puțin 1280*960pixeli.

 

Tu ce notă ai lua, dacă examenul ar fi mâine?

Află răspunsul chiar acum, cu primul test gratuit din partea Brio. Tu dai testul, noi îți dăm informații cheie: care este nivelul tău real, ce mai trebuie să înveți și ce loc ocupi la nivel național.

Testează gratuit

Blog

01.04.2017
Testare standardizată

Responsive image

Un proces de învățare corect începe cu o evaluare riguroasă. Ca să răspundă nevoii de a ști cu adevărat care este nivelul de cunoștințe și competențe ale unei persoane, eforturile experților în psihologie, statistică și matematică s-au concretizat în apariția testării standardizate. Mai mult

01.04.2017
Calendare evaluări naționale

Responsive image

La sfârșitul ciclului gimnazial, elevii se pregătesc pentru primele lor examene importante: Evaluările naționale la Matematică și Limba și Literatura Română. Mai mult

Testele BRIO sunt aprobate de

GAZETA MATEMATICĂ

Gazeta Mmatematica

 

SPONSOR FONDATOR

Gazeta Mmatematica
Responsive image

Copyright Brio 2018. Powered by MagicPixel