BRIO și evoluția elevilor în timp

PRIMUL PAS

Primul test Brio îi va spune unui elev care este nivelul său actual, punctele tari și punctele slabe, dar și unde ar trebui să mai lucreze pentru a îndrepta lacunele identificate. Pe baza raportului primit imediat după testare, elevii, părinții și profesorii pot să stabilească ce are de făcut elevul pentru a-și îmbunătăți rezultatele.

Totodată, ei pot anticipa rezultatele pe care cel testat le-ar obține la Evaluarea Națională sau la Bacalaureat, dacă acestea ar avea loc „mâine”.

evaluare elevi

OK. ȘI MAI DEPARTE ?

Să înțelegi nivelul tău real este necesar, dar nu suficient. La fel cum un diagnostic trebuie urmat de un tratament, pentru a vedea în ce măsură un elev testat la momentul T0 a lucrat la punctele slabe semnalate în raport și a învățat între timp ceea ce nu știa este nevoie de o nouă testare și de compararea rezultatelor.

evaluare elevi

GHID DE EVOLUȚIE

Sistemul Brio este un ghid de evoluție conceput întocmai pentru testarea repetată, spre deosebire de evaluările anuale care nu reușesc decât să informeze. Rezultatele apar atunci când un elev este testat cu Brio în mod constant, fie o dată la două săptămâni, fie lunar sau semestrial – în funcție de clasa în care se află și de examenele pentru care se pregătește.

ghid evolutie testare

EVALUARE NAȚIONALĂ ȘI BACALAUREAT

Pentru Evaluarea Națională și pentru Bacalaureat, Brio recomandă testarea lunară cu cel puțin șase luni înainte de examen, ideal cu un an înainte. Desigur, rezultatele depinde de implicarea fiecărui elev, părinte și profesor, precum și de mulți factori subiectivi.

Brio va arăta însă în Dashboard un grafic cu evoluția rezultatelor de la o testare la alta.

 

Tu ce notă ai lua, dacă examenul ar fi mâine?

Află răspunsul chiar acum, cu primul test gratuit din partea Brio. Tu dai testul, noi îți dăm informații cheie: care este nivelul tău real, ce mai trebuie să înveți și ce loc ocupi la nivel național.

Testează gratuit

Blog

01.04.2017
Testare standardizată

Responsive image

Un proces de învățare corect începe cu o evaluare riguroasă. Ca să răspundă nevoii de a ști cu adevărat care este nivelul de cunoștințe și competențe ale unei persoane, eforturile experților în psihologie, statistică și matematică s-au concretizat în apariția testării standardizate. Mai mult

01.04.2017
Calendare evaluări naționale

Responsive image

La sfârșitul ciclului gimnazial, elevii se pregătesc pentru primele lor examene importante: Evaluările naționale la Matematică și Limba și Literatura Română. Mai mult

Testele BRIO sunt aprobate de

GAZETA MATEMATICĂ

Gazeta Mmatematica

 

SPONSOR FONDATOR

Gazeta Mmatematica
Responsive image

Copyright Brio 2018. Powered by MagicPixel