BRIO pentru Părinți

Brio este un instrument prin care părinții pot măsura și pot ține sub control performanța școlară a copiilor.

Tu știi cât știe copilul tău?

AFLAȚI CARE ESTE NIVELUL REAL AL COPILULUI

De cele mai multe ori, evaluările de la clasă nu vă pot oferi un răspuns obiectiv la întrebări precum „Cât de bun este copilul meu?” sau „Cum se va descurca la examen?”. Brio este conceput însă tocmai pentru a vă arăta în detaliu ce știe și ce nu știe un elev. Fără erori de evaluare și fără subiectivism.

ÎNȚELEGEȚI CUM ÎL PUTEȚI AJUTA

Copilul dumneavoastră nu este niciodată egal cu alt elev, chiar dacă obține note identice. De aceea, rapoartele Brio vă explică ce cunoștințe și competențe ar trebui să aibă la vârsta lui, în ce măsură le-a dobândit sau nu și cum îl puteți sprijini pe mai departe. Aflați astfel ce obiective trebuie să urmăriți împreună cu profesorii, meditatorii și cu elevul însuși.

 Vedeți aici un raport BRIO.

AFLAȚI POZIȚIA COPILULUI LA NIVEL NAȚIONAL

Pentru a vedea cu adevărat cât este de bun un copil, trebuie să treceți dincolo de nivelul clasei și să vă raportați la media națională. De aceea, Brio indică sub formă de centilă poziția ocupată de fiecare elev testat comparativ cu toți ceilalți elevi de aceeași clasă din România. Aceasta este o informație strategică pentru un părinte.

evaluare elevi

MONITORIZAȚI EVOLUȚIA PRIN TESTARE REPETATĂ

Testele Brio sunt configurate dinamic dintr-o bancă de peste 20.000 de întrebări numai la matematică. Așa că puteți testa copilul ori de câte ori este nevoie și puteți urmări cum evoluează el în timp.

ANTICIPAȚI REZULTATELE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ ȘI LA BACALAUREAT

Scorurile Brio pot fi, după caz, semnale încurajatoare sau semnale de alarmă pe baza cărora puteți lua decizii informate. Începeți testarea Brio cu cât mai mult timp înainte de un examen, astfel încât să puteți lucra la îmbunătățirea punctelor slabe identificate și să puteți confirma progresul prin noi testări.

EVALUAȚI PRESTAȚIA MEDITATORILOR

Odată stabilite ariile la care copilul dumneavoastră trebuie să își îmbunătățească rezultatele, meditatoriiștiu ce au de făcut. Dacă activitatea lor este eficientă și personalizată pe nevoile identificate, progresul va fi vizibil pentru dumneavoastră în rapoartele Brio.

ÎMBUNĂTĂȚIȚI RELAȚIA CU COPILUL

„Ai învățat pentru examen?” este o întrebare care nu mai trebuie să ducă la discuții tensionate. Mai ales pentru că puteți obține un răspuns realist la ea printr-un test Brio. Iar rapoartele pot fi un bun punct de plecare pentru a stabili împreună cu copii pașii următori.


 

Tu ce notă ai lua, dacă examenul ar fi mâine?

Află răspunsul chiar acum, cu primul test gratuit din partea Brio. Tu dai testul, noi îți dăm informații cheie: care este nivelul tău real, ce mai trebuie să înveți și ce loc ocupi la nivel național.

Testează gratuit

Blog

01.04.2017
Testare standardizată

Responsive image

Un proces de învățare corect începe cu o evaluare riguroasă. Ca să răspundă nevoii de a ști cu adevărat care este nivelul de cunoștințe și competențe ale unei persoane, eforturile experților în psihologie, statistică și matematică s-au concretizat în apariția testării standardizate. Mai mult

01.04.2017
Calendare evaluări naționale

Responsive image

La sfârșitul ciclului gimnazial, elevii se pregătesc pentru primele lor examene importante: Evaluările naționale la Matematică și Limba și Literatura Română. Mai mult

Testele BRIO sunt aprobate de

GAZETA MATEMATICĂ

Gazeta Mmatematica

 

SPONSOR FONDATOR

Gazeta Mmatematica
Responsive image

Copyright Brio 2018. Powered by MagicPixel