BRIO pentru Elevi

Cine îți poate spune CÂT DE BUN EȘTI LA O MATERIE ?

Notele de la clasă sunt evaluări subiective. Aceeași notă obținută de doi elevi din clase distincte poate ascunde un nivel foarte diferit, în funcție de cât de grele au fost subiectele alocate fiecărei clase și de severitatea/ indulgența celui care le-a corectat.

Testele digitale Brio îți arată nivelul tău real de cunoștințe și competențe. Ele nu sunt o colecție de lucrări de control transpusă în mediul online. Ci sunt un instrument de măsurare științific, dezvoltat pe baza celei mai avansate metodologii (Teoria Răspunsului la Item/ Item Response Theory, IRT).

elevi

DE CE SĂ TE TESTEZI CU BRIO ?

  • afli care este nivelul tău actual
  • ți se explică ce știi și ce nu știi la fiecare capitol în parte
  • înțelegi la ce rezultate te poți aștepta la evaluarea națională sau la Bacalaureat
  • primești un raport care arată ce trebuie să faci pentru creșterea performanței
  • vezi pe ce loc te situezi la nivel național, comparativ cu toți elevi de aceeași clasă cu tine
  • te poți testa de câte ori vrei, fără ca întrebările să se repete
  • poți urmări progresul de la un test la altul
  • fiecare test acoperă programa școlară

RAPORTUL BRIO ?

După fiecare test finalizat, Brio emite instant un raport care îți arată nivelul tău actual și îți explică cum îl poți îmbunătăți (exemplu raport). Vei vedea în raport trei tipuri de rezultate:

Scorul BRIO, care indică poziția ta la nivel național, comparativ cu toți elevii de aceeași clasă din România.Profilul Competențelor, care arată scorurile generale pe care le-ai obținut la fiecare capitol din materia testată.Detalierea Competențelor, care explică în detaliu ce știi și ce nu știi pentru fiecare dimensiune din fiecare capitol, precum și ce trebuie să faci pentru a-ți îmbunătăți rezultatele.SCORUL BRIO. PE CE LOC TE AFLI LA NIVEL NAȚIONAL ?

Ca să înțelegi nivelul tău real, trebuie să treci dincolo de media clasei și a școlii. Pentru că testele Brio au fost etalonate (testate în prealabil pe 60.000 de elevi), după fiecare testare afli ce poziție deții comparativ cu ceilalți elevi români de aceeași clasă cu tine, sub formă de scor centilă.

evaluare elevi

Brio încurajează astfel competiția sănătoasă, nu cu un anume coleg, ci cu tine însuți. Prin testarea repetată, poți monitoriza evoluția acestui scor și poți aprecia astfel progresul tău (ai un grafic special creat în Dashboard).

 

Tu ce notă ai lua, dacă examenul ar fi mâine?

Află răspunsul chiar acum, cu primul test gratuit din partea Brio. Tu dai testul, noi îți dăm informații cheie: care este nivelul tău real, ce mai trebuie să înveți și ce loc ocupi la nivel național.

Testează gratuit

Blog

01.04.2017
Testare standardizată

Responsive image

Un proces de învățare corect începe cu o evaluare riguroasă. Ca să răspundă nevoii de a ști cu adevărat care este nivelul de cunoștințe și competențe ale unei persoane, eforturile experților în psihologie, statistică și matematică s-au concretizat în apariția testării standardizate. Mai mult

01.04.2017
Calendare evaluări naționale

Responsive image

La sfârșitul ciclului gimnazial, elevii se pregătesc pentru primele lor examene importante: Evaluările naționale la Matematică și Limba și Literatura Română. Mai mult

Testele BRIO sunt aprobate de

GAZETA MATEMATICĂ

Gazeta Mmatematica

 

SPONSOR FONDATOR

Gazeta Mmatematica
Responsive image

Copyright Brio 2018. Powered by MagicPixel