BRIO pentru Directori de școli și licee

Brio este un instrument prin care puteți anticipa și crește performanța generală a elevilor, precum și rezultatele acestora la examenele de Evaluare Națională și la Bacalaureat.

LE OFERIȚI ELEVILOR ȘI PROFESORILOR ACCES LA CEL MAI MODERN INSTRUMENT EDUCAȚIONAL

Testele Brio sunt concepute special pentru noile generații de elevi. Ele sunt digitale și permit testarea rapidă la principalele materii școlare. Fiecare elev testat află care sunt punctele sale forte dar și ce lacune are și cum le poate îndrepta. Elevii, părinții și profesorii au astfel o imagine reală a nivelului de pregătire și pot anticipa pașii viitori. Iar pentru a monitoriza progresul, Brio permite testarea repetată fără ca întrebările să fie aceleași.

CREȘTEȚI NOTELE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ ȘI PROMOVABILITATEA LA BAC

Cu testele Brio, vă puteți crea propriile examene de simulare. Ele vă vor indica pentru fiecare elev rezultatele probabile și vă vor oferi indicații despre cum pot fi îmbunătățite aceste rezultate. Apoi, prin testare repetată puteți verifica în ce măsură progresul necesar se întâmplă sau nu. Puteți organiza sesiunile de testare în școală, cu profesorii sau elevii se pot testa individual, acasă.

ARĂTAȚI FIECĂRUI ELEV CE LOC OCUPĂ LA NIVEL NAȚIONAL

Testele Brio au fost etalonate (testate și organizate în funcție de dificultate) pe un număr de peste 60.000 de elevi. Aceștia au fost grupați în eșantioane reprezentative pentru România, de peste 5.000 de elevi din fiecare clasă de la clasa I la clasa a XII-a. De aceea Brio poate spune care este poziția unui elev comparativ cu toți elevii români de aceeași clasă cu el și face acest lucru sub formă de centilă, o informație prețioasă pentru elevi și părinți deopotrivă.

PUTEȚI MĂSURA PERFORMANȚA PROFESORILOR

Brio poate fi utilizat pentru a evalua performanța la nivel de an școlar, profesor, clasă sau școală/ liceu. În funcție de nevoile dumneavoastră, vă putem ajuta să obțineți în urma testării cu Brio acele informații de care aveți nevoie, prin analize și comparații care pot fi accesate doar de către dumneavoastră.

ECONOMISIȚI TIMP

Testele Brio se pot completa de pe computerele din școală (dacă ele există) sau se pot aplica individual de către fiecare elev, pe propriul computer de acasă. Scorarea este automată așa că nu este nevoie de implicarea profesorilor la corectură. În schimb, aceștia pot primit pe mail rapoartele cu rezultatele fiecărui elev și ale întregii clase.

SUNTEȚI INTERESAT SĂ EVALUAȚI ELEVII CU BRIO?

Dacă vă doriți să utilizați Brio în școala sau liceul pe care îl coordonați, contactați-ne la office@brio.ro sau la telefon 021.242.8963. Indiferent de constrângerile financiare, împreună putem găsi o soluție de colaborare. Iar dacă doriți să prezentăm produsul în cadrul școlii, echipa noastră vă stă la dispoziție.

 

Tu ce notă ai lua, dacă examenul ar fi mâine?

Află răspunsul chiar acum, cu primul test gratuit din partea Brio. Tu dai testul, noi îți dăm informații cheie: care este nivelul tău real, ce mai trebuie să înveți și ce loc ocupi la nivel național.

Testează gratuit

Blog

01.04.2017
Testare standardizată

Responsive image

Un proces de învățare corect începe cu o evaluare riguroasă. Ca să răspundă nevoii de a ști cu adevărat care este nivelul de cunoștințe și competențe ale unei persoane, eforturile experților în psihologie, statistică și matematică s-au concretizat în apariția testării standardizate. Mai mult

01.04.2017
Calendare evaluări naționale

Responsive image

La sfârșitul ciclului gimnazial, elevii se pregătesc pentru primele lor examene importante: Evaluările naționale la Matematică și Limba și Literatura Română. Mai mult

Testele BRIO sunt aprobate de

GAZETA MATEMATICĂ

Gazeta Mmatematica

 

SPONSOR FONDATOR

Gazeta Mmatematica
Responsive image

Copyright Brio 2018. Powered by MagicPixel