BRIO creion-hârtie, sub supervizare

Sistemul de Testare Standardizată BRIO poate genera testele și pentru folosirea în varianta creion-hârtie. Această opțiune este utilă atunci când testarea online nu este posibilă, când un părinte sau un profesor dorește testarea supervizată a unui copil sau atunci când se dorește organizarea unui concurs ”clasic” cu teste BRIO.

Toate testele BRIO sunt calibrate perfect între ele, indiferent dacă sunt administrate online sau prin creion-hârtie. Astfel, deși întrebările nu sunt identice între două sesiuni de testare, aceste sesiuni sunt echivalente.

Administrarea creion-hârtie are o serie de beneficii importante:

Acces la testare fără infrastructura de tehnologie computerizată.

Testul poate fi administrat și în situațiile în care copilul evaluat nu are acces la un calculator și conexiune la internet.

Organizarea de concursuri.

Avantaje

  • Acces la testare fără infrastructura de tehnologie computerizată.
  • Supervizarea testării.
  • Organizarea de concursuri.

BRIO poate colabora cu organizatori de concursuri școlare, punând la dispoziția acestora testele necesare. Majoritatea concursurilor școlare (olimpiade) se desfășoară în mod supervizat: elevii sunt identificați în mod clar și sunt supervizați pe parcursul completării testelor, care sunt administrate în format creion-hârtie.

Supervizarea testării.

BRIO poate fi administrat în acest fel în format supervizat, dacă se dorește acest lucru. Un părinte sau profesor (meditator) poate dori să testeze un elev în cel mai robust mod cu putință, prin supervizarea procesului de testare în format creion-hârtie. Această metodă are avantajul de a reproduce întocmai condițiile de testare care sunt familiare elevilor români în testele de la clasă (examene, teze, Bac) și asigură un grad mare de predictibilitate pentru examenele viitoare.

Testele BRIO sunt aprobate de
GAZETA MATEMATICA

 
SPONSOR FONDATOR