BRIO pentru Directori de școli și licee

Pe lângă foarte multe responsabilități punctuale, directorii de școli, gimnazii sau licee au misiunea de a sprijini creșterea standardelor de educație din România, prin însăși contribuția instituției pe care o conduc.

Acest obiectiv este identic cu misiunea asumată de BRIO: creșterea nivelului de performanță școlară la nivelul întregii țări. Sistemul de Testare Standardizată este astfel un instrument de lucru care le permite reprezentanților instituțiilor școlare să sprijine această cauză, în calitatea lor de lideri ai comunității.

Metoda de testare BRIO este superioară tuturor testelor ad-hoc de la clasă și unică față de toate testele digitale concepute pentru elevii români. Ea este dezvoltată de specialiști în psihometrie și profesori cu expertiză recunoscută, pe baza unor modele și proceduri statistice consacrate internațional și utilizate în prestigioasele teste GMAT, GRE și SAT. În România, sistemul BRIO a implicat 60.000 de elevi testați și 200.000 de ore de testare pentru calibrarea itemilor. Baza de întrebări astfel rezultată cuprinde 20.000 de itemi și garantează acoperirea minuțioasă a întregii programe școlare anuale, în cadrul fiecărui test efectuat.

Le oferiți elevilor și profesorilor acces la primul instrument de testare educațională standardizată din România.

Prin introducerea testelor BRIO în instituția pe care o conduceți le oferiți elevilor și profesorilor un pașaport către o educație la standarde internaționale. Elevii își vor testa cunoștințele din întreg anul școlar pe calculator și vor obține prima evaluare 100% imparțială a nivelului lor de educație. Fiecare elev testat va primi un raport de performanță personalizat, cu explicații amănunțite privind punctele sale tari și slabe, precum și cu recomandări pentru creșterea performanței.

Spre deosebire de toate celelalte testări simultane implementate în școli, testele BRIO nu sunt concepute doar pentru evaluare, ci și pentru evoluție. Acestea nu au fost dezvoltate pentru o singură aplicare, ci reprezintă un ghid pentru încurajarea și monitorizarea progresului individual. Astfel, după evaluarea inițială oferită de școală/ liceu, fiecare elev va putea continua testele acasă ori de câte ori dorește, fără ca întrebările să se repete. De asemenea, testele BRIO pot deveni un instrument util și pentru profesorii care vor să urmărească eficient evoluția elevilor.

Avantaje

  • Le oferiți elevilor și profesorilor acces la primul instrument de testare educațională standardizată din România.
  • Evaluați obiectiv elevii și profesorii.
  • Dovediți seriozitatea instituției pe care o conduceți.
  • Identificați elevii deosebiți.
  • Aveți ocazia de a primi BRIO gratis.

Evaluați obiectiv elevii și profesorii.

Rezultatele obiective obținute prin testarea cu sistemul BRIO vor fi indicatorul cu cea mai mare acuratețe pentru competențele elevilor din instituția pe care o conduceți dar și un reper important pentru anticiparea promovabilității la examene. În plus, ele vă pot ajuta în procesul complex de evaluare a actului didactic.

Dovediți seriozitatea instituției pe care o conduceți.

Prin simpla utilizare a BRIO, faceți un prim pas pentru a intra în elita școlilor din România. Utilizarea sistemului este dovada faptului că unitatea dumneavoastră de învățământ este atât de competitivă încât e dispusă să își testeze elevii în mod independent, iar acesta e un semnal important privind calitatea actului educațional. Elevii vor aprecia în plus accesul la un instrument digital, mult mai atractiv pentru ei decât testele clasice.

Identificați elevii deosebiți.

Fiecare instituție de învățământ are interesul de a dezvolta competențele elevilor cu potențial deosebit iar scorul-centilă arată care sunt acești elevi peste medie. Pentru ei puteți forma grupe de lucru dedicate, în vederea pregătirii pentru olimpiade și concursuri. În același timp, centilele sub o anumită medie vor semnala elevii care riscă să rămână în urmă și pentru care este nevoie să asigurați ajutor suplimentar.

Aveți ocazia de a primi BRIO gratis.

Unitatea dumneavoastră de învățământ poate beneficia de o primă testare pe bază de sponsorizare, astfel încât să le oferiți profesorilor și elevilor accesul gratuit la testele digitale BRIO. O oportunitate excelentă pentru instituția pe care o conduceți să crească nivelul de pregătire al elevilor și să încurajeze profesorii către monitorizarea progresului pe termen lung. Dacă sunteți interesat de obținerea unei astfel de sponsorizări, vă rugăm contactați-ne.

Doresc să creez cont

Testele BRIO sunt aprobate de
GAZETA MATEMATICA

 
SPONSOR FONDATOR